Blog

První pasení ... :)

28.10.2012 19:20

Tááák máme za sebou první pasení :) pasení má Chelsa prostě v krvi .. Chelsa okamžitě ovce fixovala očima a měla zájem o tyto tvorečky, jen asi pořádně nevěděla, jeslti za nimi může :) Hezky běhala dokola kolem ohrady a nakonec se nbála mezi ně ... Ovce cítili, že je neklidná a nejistá a dávali ji to trochu najevo, hlavně starší kusy, ale nakonec si pěkně nadbíhala zepředu aby udržea oční kontakt a nebála se dokonce ani štípnout. Kazila jsem jí to já, protože jsem neměla nejmenší tušení, jak se správně pes vede. Po chvíli jsme se ale nechala vést radami paní Alenky a Chelse to celkem šlo :) Jediný náš problém byl v tom, že náš ovečky natolik fascinovali, že nás povel lehni nebo sedni absolutně nezajímaly, poslechli jsme až po několikáté a nejlépe nám šlo odvolání, protože se těšila, že ji pochválím :) přidávám odkaz na fotky z Alkyry alenakynclova.rajce.idnes.cz/Navsteva_Chiquita_Vony_Bolt_poprve_u_ovecek_28.9.12 a video zde alenakynclova.rajce.idnes.cz/Paseni_trenink_Chiquita_10.mesicu#DSC_03401.jpg a sama přidám fotečky na rajčátko - chiquita-alkyra.rajce.idnes.cz/Nase_prvni_paseni_...

Třeboň 2012

12.09.2012 13:49

Tak jsme vzali lumpici na kolo do Třeboně ... Výlet jsme si užili všichni, rychle pochopila, že nemá skákat pod kolo a pěkně a hlavně rychle běžela vedle kola. Uplatila své atletické přednosti a večer spala jako mimino :)

První zpráva

12.09.2012 12:01

Dnes byl spuštěn náš nový blog :) je věnován naší psí holčičce jménem Quita Alkyra (domácím jménem Chelsea). Pochází z chovatelské stanice jménem ALKYRA (https://www.alkyra.estranky.cz)

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.